Tres Tombs

La celebració dels Tres Tombs de Sant Antoni 2021 ha quedat ajornada després que els indicadors de la pandèmia hagin empitjorat en les darreres setmanes. Se celebraran del 2 al 11 de juliol, coincidint amb la festa major del barri, que també s’ha hagut d’endarrerir pel coronavirus.

La festa, que se celebra al barri de Sant Antoni des del 1826, ja s’havia repensat per garantir el compliment de les mesures sanitàries, amb exposicions, xerrades i actes amb aforament limitat. Tot i això, l’entitat organitzadora, la Federació dels Tres Tombs de Sant Antoni, ha decidit retardar-ne igualment les dates i fer-la coincidir amb les festes del barri. L’objectiu, si la situació ho permet, és mantenir el format adaptat a la pandèmia que s’havia planificat per al gener.

Altres activitats es mantenen

Tot i això, l’entitat organitzadora remarca que les altres activitats del Cicle Festiu de Sant Antoni continuen en marxa. Fins al 30 de gener es podrà gaudir dels actes dels Tres Tombs Infernals, dels Foguerons de Gràcia, del Tradicionàrius i visitar Can Fontanet.