La Cuca de Llum del Tibidabo ha fet aquest divendres el seu primer viatge de nit per inaugurar la temporada d’estiu del parc d’atraccions. Fa tres setmanes que el nou funicular es va inaugurar, de dia, però ara aquells que ho desitgin poden agafar-lo de nit per gaudir d’unes vistes privilegiades de Barcelona durant les hores nocturnes. 100 socis i sòcies del Tibiclub han pogut gaudir d’aquest primer viatge de nit.

Així, el Parc d’Atraccions del Tibidabo ha engegat un període estival que arriba amb novetats. Per exemple, torna a obrir l’Hotel Krüeger, un dels principals atractius de l’espai per l’experiència terrorífica que s’hi viu. Enguany, hi serà present la família Bates i aviat s’incorporaran més personatges nous. També obre el Marionetàrium. Totes dues instal·lacions han estat tancades durant 15 mesos a causa de la pandèmia pel coronavirus. Aquests dos espais funcionaran els caps de setmana del mes de juliol, i tots els dies durant el mes d’agost.

A això cal sumar-hi l’ampliació de l’horari del parc, que durant l’estiu estarà obert de dimecres a diumenge, de 12 a 22 h.

cuca de llum al tibidabo de nit

Es mantenen les mesures de seguretat i d’higiene

Tot i l’avançament en la reobertura d’activitats, el parc del Tibidabo continua aplicant mesures d’higiene i de seguretat per evitar contagis del coronavirus. Per exemple:

  • Es limita l’aforament al 50 %.
  • És obligatòria una mascareta homologada a tot el recinte.
  • Hi ha punts de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de les atraccions i a diferents punts del parc.
  • Es manté la intensificació de la desinfecció d’atraccions i equipamnts.
  • La restauració continua oferint menjar per emportar-se.
  • Es recomana seguir els circuits als vials.