Programes especials en directe des de betevé amb connexions amb diferents ubicacions de la ciutat i la darrera hora de la Festa Major de Barcelona.

  • Programa dijous 24 de setembre, a les 17.30 h

Núria Dias

 i Jordi Montalbo condueixen un programa especial des dels estudis de betevé que connecta en directe amb escenaris dels espectacles que s’estan fent de la programació  de Mercè Arts de Carrer (MAC), com ara el Parc de Joan Miró destinat a un públic infantil, el Parc de la Ciutadella o el Palauet Albéniz.
Entrevistem Jordi Turtós,  director de Música Mercè i  Marc Campillo, director BAM, amb els quals repassem els concerts programats. El periodista especialitzat en Cultura Tradicional Rafel Luján dedicarà la seva secció al Toc d’inici i  matinada de grallers i trabucaires.

  • Programa dissabte 26, a les 17.30 h

Núria Dias i Jordi Montalbo condueixen un programa especial des dels estudis de betevé que connectarà en directe amb escenaris d’espectacles que s’estan fent de la programació  de Mercè Arts de Carrer (MAC), en espais com ara el Castell de Montjuïc, la dansa de l’Hospital de Sant Pau i els concerts de BAM Cultura Viva a la Fabra i Coats.
Entrevistarem Marta Almirall, programadora artística del MAC (Mercè Arts de Carrer). El periodista de betevé, especialitzat en cultura tradicional, Rafel Luján, dedicarà la seva secció al matí bastoner i recordar els millors castells de la Mercè (en aquesta edició en que, malauradament, no hi podran ser per motius sanitaris).

  • Programa diumenge 27, a les 19 h

Núria Dias i Jordi Montalbo condueixen un programa especial des dels estudis de betevé que connectarà en directe amb escenaris d’espectacles que s’estan fent de la programació de Mercè Arts de Carrer (MAC), en espais com ara el Parc de la Trinitat, un pols de la cultura urbana, i el Parc de la Ciutadella.
Tindrem el balanç de la Mercè a les 19.15 h amb el  Comissionat de Cultura, Joan Subirats. I el periodista de betevé, especialitzat en cultura tradicional, Rafel Luján, dedica la seva secció a la jornada de les colles geganteres.


 Més Mercè 2020: programa, concerts i reserva d’entrades 

Mercè online directe