Les Festes de la Mercè s’han readaptat per la crisi del coronavirus. La venta d’entrades telemàtiques ha estat una de les principals novetats d’aquesta edició. La majoria dels espectacles de la ciutat fa dies que tenen l’aforament complet. A l’hora de la veritat, però, s’han vist seients buits perquè els assistents que han decidit no anar-hi, no han cancel·lat les entrades al web o l’aplicació del mòbil de la Mercè.

L’Ajuntament demana cancel·lar les entrades si no es pot anar a l’acte

Hi ha usuaris que asseguren que no queda clar com s’han d’anul·lar les entrades si no volen anar a algun espectacle. Tot i això, l’Ajuntament insisteix que tant l’aplicació com el web estan preparats per fer-ho.

D’altra banda, demana als assistents que no es presentin als espectacles sense reserva prèvia. En cas de voler-hi assistir, s’han d’esperar que se n’anul·li una. En el primer dia de Festa Major, veient que alguns espectacles quedaven amb cadires lliures, hi ha hagut espectadors que s’hi han deixat caure i els han deixat passar. Però l’organització insisteix que la manera de fer-ho és amb la reserva de la localitat, per evitar que es formin cues, que és justament l’objectiu de tot plegat.