piromusical merce

Per primer cop, no caldrà desplaçar-se fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per veure el Piromusical de la Mercè 2020. Aquest any, l’espectacle de focs artificials i música s’ha hagut de reinventar per evitar les aglomeracions habituals, tal com també ha passat amb la resta d’actes programats en el marc de la festa major de Barcelona. El Piromusical de la Mercè es podrà seguir com cada any a betevé, a la TDT i el web, en format diferit.

D’aquesta manera, el Piromusical 2020 es podrà gaudir des del balcó o el terrat de casa. D’una banda, els focs es podran observar des de pràcticament tota la ciutat perquè es llançaran des de quatre punts estratègics de Sants-Montjuïc, les Corts, Nou Barris i Sant Martí, mentre que la música s’emetrà en directe per la ràdio i la televisió (a les emissores de TV3 i Catalunya Ràdio).

Homenatge als barcelonins grans

Segons s’ha explicat durant la presentació del pregoner i el cartell la Mercè 2020, el Piromusical retrà homenatge als barcelonins i barcelonines “més grans i savis”, de més de 60 anys; són el col·lectiu més vulnerable davant la crisi del coronavirus. Per això s’ha triat una banda sonora amb temes populars durant els anys 40, 50 i 60.

Pel que fa als focs, Pirotècnia Igual, ha preparat coets que tindran més alçària i potència perquè es puguin veure amb facilitat al cel des de tots els racons de Barcelona.

Més Mercè 2020