Nadal Port

El Port de Barcelona organitza enguany l’esdeveniment Nadal al Port 2023. Des del 5 de desembre i fins al 7 de gener la cinquena edició s’instal·larà al Moll de la Fusta i estarà oberta des de les 12 h fins a les 23 h cada dia. Seran gairebé 11 hores diàries d’activitats per a tots els públics. Aquest dimecres, 22 de novembre, s’ha presentat la fira nadalenca.

El Nadal al Port s’estén

Aquest any l’esdeveniment s’entendrà més enllà del Moll de la Fusta i l’enllumenat i també les activitats arribaran als molls de la Barceloneta com el passeig de Joan de Borbó i també al moll del Dipòsit (al Palau de Mar). A banda, a la plaça de Pau Vila també hi haurà enllumenat especial de Nadal. L’objectiu d’aquesta ampliació és, segons el Port, dinamitzar socialment i econòmicament els barris propers.

Inauguració amb espectacles, gegants i música

La inauguració serà el 5 de desembre, a les 18.30 h, al Moll de la Fusta amb música del BETA, de l’SX3, que presentaran ‘Il·lusions’, l’experiència de realitat virtual gratuïta que es podrà fer durant els dies de la fira. A banda, hi haurà un espectacle amb gegants, gralles i bestiari de la Barcelona i la Big Band de l’Escola de Músics.

El dia de l’estrena hi haurà un espectacle de llum i música a la Torre de Jaume I (també coneguda com la torre del telefèric) que es veurà cada vespre a les 19 h des del Moll de la Fusta.

“Volem que la Torre Jaume I sigui un referent per la ciutat”

El president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, ha destacat la il·luminació que tindrà la Torre de Jaume I cada vespre donant-li més protagonisme. “No és la Torre Eiffel, però és una torre referent pel Port i volem que ho sigui per la ciutat”.

Foto: Port de Barcelona

Torna la pista de gel sintètica

Enguany repetirà la pista de gel sintètica que es va estrenar per Nadal l’any passat de 400 m² i la nòria, de 65 metres d’alçària, que permet unes vistes espectaculars del litoral de Barcelona.

En el moll del Dipòsit s’hi instal·larà un mercat gastronòmic de productes de proximitat que es diu Sabors de Nadal. Encara no hi ha data exacta de l’estrena, però serà a mitjans de desembre. El mercat també serà un punt de trobada d’entitats i escoles de música dels barris propers al port.

Cavallets antics i un trenet

A l’espai lúdic s’hi organitzaran tot d’activitats infantils i hi haurà instal·lacions perquè la mainada pugui passar-s’ho bé, com uns cavallets antics i un trenet. Hi ha previst també espectacles i una zona amb paradetes de marques concretes i també de petits artesans.

Què vols saber del Nadal 2023?