concert estopa barcelona 2024

Estopa en prepara una de grossa per celebrar l’any vinent el seu 25è aniversari. I tot apunta que es tracta d’una gira de grans estadis que passaria, com a mínim, per l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona i el Cívitas Metropolitano de Madrid. En un vídeo a X, els germans Muñoz han aparegut passejant per la gespa de l’estadi, amb un “tic, tac” final que indica que l’anunci és imminent.

El salt a l’Estadi Olímpic ─on caben més de 50.000 persones i on ja actuen grans estrelles com Bruce Springsteen o Coldplay─, serà tota una fita en la carrera d’Estopa. En el seu 20è aniversari ja va incendiar el Palau Sant Jordi, força més petit, amb dos concerts que van exhaurir totes les entrades.

Estopa, Creu de Sant Jordi (2022)

Els germans David i José Manuel Muñoz Calvo, Estopa, van ser guardonats amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat l’any 2022. Se’ls va atorgar “per ser el grup català que més discos ha venut i per la popularitat de les seves cançons, amb temes molt arrelats a la quotidianitat i amb influències del pop, el flamenc i la rumba catalana”.