Teatre a Barcelona: quines són les millors obres per veure?

Teatre a Barcelona: quines són les millors obres per veure?

Tens ganes d’anar al teatre a Barcelona? Consulta tota la cartellera teatral i les obres de que de mica en mica es poden començar a veure als teatres de Barcelona. Actualitzem la cartellera 2021 amb totes les obres que es van incorporant, després de l’aturada de la cultura per la covid. Tota la comèdia, drama, assaig, musicals… que pots trobar quan s’aixeca el teló a Barcelona! Bentornada la cultura!

mitjà oficial
mitjà oficial
Fins al 30 de juliol, betevé emet algunes de les propostes més interessants del Grec 2021. Divendres 23 de juliol: Faso Danse Théâtre, en directe!
entrevista
entrevista
Entrevista a la coreògrafa i ballarina Sol Picó, que és al Teatre Nacional de Catalunya en el marc del festival Grec, amb l'espectacle 'Malditas plumas'.
aniversari
aniversari
T de Teatre celebra 30 anys amb la reposició de 'Delicades' al Goya. Fins al 8 d'agost.
al Grec
al Grec
Entrevistem la directora i dramaturga Carolina Llacher i l'actor Malamine Soly, que presenten 'P.A.U. (Paisatges als ulls)' al Teatre Eòlia
tap dance
tap dance
L'espectacle suposa la presentació d'una segona companyia amb protagonisme de tres ballarines del planter de Camut Band. Del 22 al 25 de juliol a l'Almeria Teatre.
internacional
internacional
L''Àrtic' selecciona els 10 espectacles internacionals que generen més expectatives.
45a edició
45a edició
El Festival Grec se celebra entre el 27 de juny i el 31 de juliol: al Grec Montjuïc i al Grec Ciutat. betevé torna a ser mitjà oficial del festival. Aquí, tota la informació.
top 10
top 10
Aquí va la llista de propostes imperdibles que han fet des del programa de betevé, Àrtic.
òpera
òpera
La soprano nord-americana Nadine Sierra i el tenor mexicà Javier Camarena encapçalen repartiment de 'Lucia di Lammermoor'. Del 16 al 28 de juliol, al Gran Teatre del Liceu.
un clàssic
un clàssic
El Liceu estrena una versió de 'My fair lady' en un concert semiescenificat dirigit per Alfonso Casado. 22 i 23 de juliol.
torna!
torna!
Del 16 de juliol al 8 d'agost del 2021 (gratuït amb reserva prèvia). Parc de l'Estació del Nord