Teatre a Barcelona: quines són les millors obres per veure?

Teatre a Barcelona: quines són les millors obres per veure?

Tens ganes d’anar al teatre a Barcelona? Consulta tota la cartellera teatral i les obres de que de mica en mica es poden començar a veure als teatres de Barcelona. Actualitzem la cartellera 2021 amb totes les obres que es van incorporant, després de l’aturada de la cultura per la covid. Tota la comèdia, drama, assaig, musicals… que pots trobar quan s’aixeca el teló a Barcelona! Bentornada la cultura!

6-13
abr - gen
abr - gen
6-13
'L'emperadriu del Paral·lel', amb dramatúrgia de Lluïsa Cunillé, és el darrer espectacle que Xavier Albertí posa en escena com a director artístic del TNC
parlem amb...
parlem amb...
El guionista i dramaturg Carles Mallol torna als teatres amb 'La vida pornogràfica', que es representa a la Sala Flyhard fins al 24 de maig. L''Àrtic' l'entrevista.
parlem amb...
parlem amb...
L''Àrtic' entrevista el dramaturg i director Iván Morales i els intèrprets Bruno Bergonzini i Tai Fati, que són al TNC amb l'espectacle 'Heroïnes o res'.
10
maig
maig
10
Ana Netrebko, Gustavo Dudamel, Javier Camarena, Piotr Beczala i Sondra Radanovsky, entre les presències destacades
entrevista
entrevista
L''Àrtic' entrevista l'actriu Míriam Iscla, que protagonitza el clàssic del teatre català 'Galatea' i, a finals de maig, serà a La Villarroel amb 'Alguns dies d'ahir'.