(ACN) Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina han omplert aquest dissabte el Palau Sant Jordi en una nova i llarga nit de cançons compartides. Més de tres hores s’ha allargat el concert d’aquest dos veterans dels escenaris, amb un repertori extens de 23 peces de cadascun dels repertoris. És la tercera vegada que el barceloní i l’andalús s’embarquen en una gira conjunta per Espanya, motiu pel qual han batejat aquesta darrera amb el nom de ‘No hay dos sin tres’.
Amb un guió semblant al de les anteriors ocasions, han anat alternant les seves cançons, algunes cantades en solitari, altres a duo. Tot plegat, amanit amb una exhibició d’amistat i sintonia, no exempta d’autoironia i dards amistosos cap a les respectives trajectòries i estat de forma. La gira va arrencar a l’Argentina l’any passat, i recentment han ofert dos concerts al Wizink Center de Madrid, on tornaran properament per tancar aquesta nova col·laboració amb encara dos concerts més al mateix recinte.

Serrat i Sabina es van estrenar com a companys d’escenari l’any 2007 amb ‘Dos pájaros de un tiro’, una primera gira de gran èxit que va tenir continuació: ‘Dos pájaros contraatacan’, l’any 2012. Però com proclama el títol de la tercera i actual gira, ‘No hay dos sin tres’, els músics segueixen exhaurint localitats a cada concert que anuncien. El concert s’ha allargat durant tres hores i han sonat composicions de Serrat com ‘Cançó de matinada’, ‘Barcelona i jo’, ‘Mediterráneo’, ‘Paraules d’amor’, ‘Hoy puede ser un gran día’ o ‘Me’n vaig a peu’, mentre que del cançoner de Sabina no han faltat ‘Lo niego todo’, ‘Por el bulevar de los sueños rotos’, ’19 dias y 500 noches’, ‘Pirata cojo’, entre altres.