cercavila sant medir 2024 gracia

Aquest cap de setmana diversos barris de la ciutat celebren les festes de Sant Medir 2024. La festa més dolça de l’any es va celebrar divendres a Sarrià i aquest dissabte omple Gràcia. En aquest últim cas, les carrosses repartiran caramels, tant al matí com a la tarda, i creuaran la travessera de Gràcia, tot i les obres al Mercat de l’Abaceria. Consulta totes les cercaviles de Gràcia per les festes de Sant Medir 2024.

Cercaviles al matí a Gràcia pel Sant Medir 2024

Les 21 colles de Sant Medir endolciran el matí d’aquest dissabte a Gràcia en carros, carruatges i camions. Cada agrupació segueix un recorregut diferent, des de les 9.30 fins a les 13.30 h aproximadament. Això sí, totes passaran per la plaça de la Vila de Gràcia, davant la seu del districte.

sant medir gràcia 2024

La desfilada del vespre

Ja al vespre, a partir de les 19 h, totes les colles es concentraran al carrer de Sant Salvador i el de l’Escorial. 30 minuts després, cap a les 19.30 h, començaran la desfilada, que estarà encapçalada per la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana i la colla portadora de la bandera de la Federació de Colles de Sant Medir. El recorregut de la desfilada del vespre serà el següent:

  • carrer de Sant Salvador
  • carrer de Nil Fabra
  • carrer Gran de Gràcia
  • pla de Nicolás Salmerón

En aquest últim punt, les colles saludaran les autoritats presents. També és l’indret on hi ha un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.