cercavila sant medir 2024 sarrià recorregut

La tradició més dolça de la ciutat torna aquest mes de març. Les festes de Sant Medir 2024 a Sarrià se celebraran aquest divendres, 1 de març, amb dues cercaviles. Els cavalls i les carrosses desfilaran al matí i la tarda per repartir caramels i llaminadures. Si no t’ho vols perdre, consulta el recorregut de la cercavila a Sarrià per les festes de Sant Medir 2024.

Hi ha la desfilada del matí i la de la tarda, i passaran pels mateixos carrers, amb la diferència que la del matí començarà a la plaça del Consell de la Vila i anirà fins al passeig de Santa Eulàlia i la de la tarda farà el mateix recorregut però en sentit contrari.

Cercavila a Sarrià per Sant Medir 2024: els dos recorreguts

El districte de Sarrià s’ha avançat a la festivitat de Sant Medir, que se celebra el 3 de març, i ha organitzat dues cercaviles divendres, 1 de març. Aquests són els recorreguts que seguiran les rues:

  • Desfilada de Sant Medir al matí: plaça del Consell de la Vila, carrer Major de Sarrià, plaça d’Artós, carrer de Benet Mateu, carrer de Manuel de Falla, plaça d’Artós, passatge de Senillosa, carrer de la Fontcoberta, carrer de Bonaplata, carrer del Pedró de la Creu, carrer del Clos de Sant Francesc, passeig de la Bonanova, carrer Major de Sarrià i passeig de Santa Eulàlia.
  • Desfilada de Sant Medir a la tarda: passeig de Santa Eulàlia (18.30 h), carrer Major de Sarrià, plaça de Sarrià, passeig de la Reina Elisenda, carrer del Clos de Sant Francesc, carrer de Pedró de la Creu, carrer de Bonaplata, carrer de Fontcoberta, passatge de Senillosa, plaça d’Artós, passeig de San Juan Bosco, carrer del Mestre Falla, carrer de Benet Mateu, plaça d’Artós, carrer Major de Sarrià i plaça Consell de la Vila (20 h).