Per repartir regals durant tota la nit, els Reis d’Orient necessiten molta energia i, durant la cavalcada, han carregat les piles gràcies a la carrossa de betevé. Amb les càmeres instal·lades als laterals del vehicle, totes les persones que duien la corona de betevé posada han pogut saludar i veure’s al moment a les pantalles gegants. És un mecanisme que serveix per enviar energia a Ses Majestats per tal que durant la nit puguin repartir fins el darrer regal.

Si vols recuperar com ha estat la Cavalcada de Reis 2019 a Barcelona, mira-la aquí:

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Cavalcada de Reis 2019 a Barcelona (VÍDEO COMPLET)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/cavalcada-reis-2019-barcelona-directe/|||target:%20_blank|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Abans de l’inici de la cavalcada, els més menuts ja duien la corona ben posada, conscients que era imprescindible per ajudar Melcior, Gaspar i Baltasar. Però a mesura que s’acostava la carrossa, tots aquells que encara no la tenien s’han afanyat per aconseguir-ne una i posar-se-la al cap.

La carrossa de betevé

Quan tothom ha estat a punt, el comptador de forces dels Reis Mags ha començat a pujar. Ha estat, sense dubte, gràcies a l’entusiasme que hi han posat els milers de Barcelonins que s’han aplegat per veure desfilar els protagonistes del dia més màgic de l’any.