Caramels

Els caramels de la cavalcada de Reis de Barcelona seran lliures de gluten. D’aquesta manera, l’Ajuntament s’adhereix per quart any consecutiu a la campanya “Cap infant sense caramels” que impulsa l’Associació de Celíacs de Catalunya. Des del 2016 tots els caramels que es reparteixen durant el seguici reial són aptes per a celíacs, mentre que els anys anteriors només ho eren una part.

Com és tradició, la cavalcada de Reis de Barcelona repartirà més de 7 tones de caramels durant el recorregut de les carrosses. Es repartiran des de les caramel·leres, les carrosses convertides en grans fàbriques de dolços que tanquen el seguici reial.

Altres municipis amb cavalcades lliures de gluten

La campanya “Cap infant sense caramels” ha estat impulsada des de l’Associació de Celíacs de Catalunya des del 2007 i es va implementar per primera vegada a les cavalcades del 2008. Enguany és el dotzè any consecutiu que demanen que els caramels siguin aptes per a nens celíacs. Enguany s’hi han sumat més de 140 municipis d’arreu de Catalunya, les Balears i Andorra.