Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran dissabte, dia 5, fidels a la cita com cada any. Però a Barcelona dos barris han pogut gaudir d’un seguici abans d’hora, en què els nens de la ciutat han passat una estona amb patges, carters i fins i tot… amb Melcior, Gaspar i Baltasar.

Cavalcades abans d’hora

Els graciencs han rebut les ajudants dels Reis Mags, en la tradicional cavalcada de les Carteres Reials. Els nens que encara no ho havien fet han pogut lliurar les cartes amb els seus desitjos i seran entregades a Ses Majestats quan arribin a la ciutat. Al final de la cavalcada s’ha descobert un regal dels escolars del districte a les carteres els hi han posat nom— en el desè aniversari d’aquest esdeveniment singular.

El recorregut ha estat el següent: Jardinets de Gràcia,  Gran de Gràcia,  Montseny, Perla,  Sant Lluís,  Escorial, plaça de Joanic, travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Diluvi i plaça de la Vila de Gràcia.

Al Poblenou s’hi ha tingut l’oportunitat de conèixer els Reis d’Orient, que gràcies a la seva màgia han pogut fer una visita exprés el barri.

Aquest ha estat el recorregut: carrers de Bilbao, Llull, Provençals, Pujades, Llacuna i Tànger, la rambla del Poblenou, carrers del Doctor Trueta, Llacuna, novament Llull i Bilbao, i Can Saladrigas.