La fira de Nadal de la plaça de Catalunya “s’ha consolidat” enguany, segons ha afirmat en un comunicat l’Ajuntament. Les dades que ha facilitat aquest divendres el consistori xifren els visitants en 47.000 persones que han visitat les instal·lacions i els espectacles programats a la cèntrica plaça aquestes últimes tres setmanes. Fonts municipals han explicat que a la Ciutat dels Somnis s’hi han acostat 26.500 persones, i prop de 20.500 hi han anat per veure l’espectacle del Senyor Hivern.

El consum responsable troba mercat

Un altre dels ingredients del Nadal a la plaça de Catalunya ha estat la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària. Aquest any —és el quart Nadal que s’organitza— les 40 parades instal·lades han fet unes 12.200 vendes, segons el consistori —200 més que l’any anterior.

En aquest context, el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha explicat que “per quart any consecutiu, es consolida una fira que va ser una aposta innovadora i pionera per destacar i promoure uns valors molt lligats al que celebrem aquests dies: la responsabilitat, la solidaritat i unes maneres de consumir i produir més humanes”. Segons el consistori, les parades d’aquesta fira de consum han rebut la visita de 53.000 persones, un 7,5 % més que el Nadal anterior.