La carrossa està equipada amb un sistema tecnològic que reconeix automàticament les cares de tots els nens que duguin la corona posada. Aquest dispositiu funciona d’una manera similar a les aplicacions per a mòbil que permeten jugar amb la cara com Snapchat o Instagram. L’algoritme informàtic detecta la cara humana a una altura mitjana d’1,30 m. A més, està preparat per detectar aquells infants que duguin posada la corona i enfocar-los automàticament.

A més, aquest dispositiu converteix els somriures en màgia a través d’un mecanisme digital, i servirà perquè Melcior, Gaspar i Baltasar recarreguin les piles per poder repartir tots els regals.

La cavalcada reial d’enguany estrena dues carrosses i cinc haimes. betevé l’emetrà en directe en un programa especial que començarà a les 17.30 h i finalitzarà a les 19.30 h i, per viure de ben a prop tota l’emoció, la Núria Dias i el Marcos Arizmendi us explicaran tots els detalls de la nit més màgica de l’any. Per seguir l’ambient al carrer, en Jordi Montalbo i el Kim Gázquez seran a peu de cavalcada recollint les opinions dels més menuts.