app merce descarregar

Vols tenir l’app de la Mercè al mòbil per gaudir de la festa major? Les Festes de la Mercè 2023 se celebren a Barcelona fins al 25 de setembre amb centenars d’activitats programades. Al llarg d’aquest cap de setmana llarg, la ciutat s’omple de cultura popular, concerts per a tots els gustos i activitats infantils. El Piromusical posarà el punt final a tres dies de festa des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’app de la Mercè 2023 et permetrà tenir a l’abast tota la informació dels espectacles programats.

Consulta com descarregar-te l’app de la Mercè 2023 al mòbil i tot el que podràs trobar en aquesta aplicació.

Com descarregar l’app de la Mercè 2023?

Per descarregar-te l’app de la Mercè per a Android només has d’accedir a Google Play i cercar-la al buscador. Si tens un iPhone, el procediment és molt semblant, però en aquest cas hauràs d’entrar a l’app Store.

L’aplicació és completament gratuïta. Només hauràs de tenir un telèfon amb Android 5.1 o superior i amb iOs 12.0 o superior.

Què pots trobar a l’app de la Mercè?

Amb l’aplicació de la Mercè tindràs al teu mòbil tota la informació sobre la festa major de la ciutat. L’app et mostrarà els actes més destacats, com els concerts, però també tens l’opció de filtrar les activitats per tipus, escenaris o franges horàries. També pots cercar per paraula clau o visualitzar la llista d’artistes classificats per categoria.

Durant les festes també podràs fer la cerca “Aquí i ara”. D’aquesta manera descobrirà els actes més propers al punt on et trobes!

app merce 2023

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?