Piromusical Mercè 2023 Barcelona
imatge: Àlex Losada (Ajuntament de Barcelona)

El Piromusical de la Mercè 2023 a Barcelona tancarà la festa major. Serà aquest dilluns 25 de setembre a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a partir de les 22 h, una dia després de l’espectacle de drons. El Sónar posarà la música del Piromusical per commemorar el 30è aniversari del festival. L’espectacle tindrà una durada de 25 minuts i sintetitzarà la banda sonora de tres dècades d’aquesta cita cultural.

T’expliquem tot el que has de saber del piromusical de la Mercè 2023 en aquesta guia.Piromusical de la Mercè 2023 a Maria Cristina: horaris

El Piromusical de la Mercè es farà, com ja és habitual, a l’avinguda de la Maria Cristina. L’espectacle de focs artificials i música arrencarà a les 22 h i servirà per posar punt final a una nova edició de les Festes de la Mercè.

Si no pots veure el Piromusical en directe, recorda que podràs veure’l en diferit a betevé a partir de les 0.30 h. Aquesta casa també t’ofereix la possibilitat de seguir en directe i sense moure’t de casa altres actes de la festa major de la ciutat amb més de 30 hores programació dedicada a la Mercè.


Com serà el Piromusical de la Mercè?

Coincidint amb el 30 aniversari del Sònar, els responsables del festival seran els encarregats de posar música al piromusical d’enguay. Segons han avançat, l’espectacle de focs artificials serà un viatge intercultural protagonitzat per diferents músiques urbanes. La banda sonora tindrà temes de RosalíaBad GyalDaft PunkPet Shop BoysBjörkJeff MillsAphex Twin i Miss Kittin.

El piromusical també retrà homenatge al compositor japonès Ryuichi Sakamoto, desaparegut fa poc. 


Focs artificials de la Mercè: Espigó del Gas

A banda del piromusical de la Mercè, al llarg del cap de setmana hi ha hagut focs artificials a la platja de la Barceloneta. Els focs van enlairar-se des de l’Espigó del Gas, per dibuixar figures al cel i il·luminar el litoral barceloní. Hi ha hagut dues oportunitats per gaudir de l’espectacle:

  • Divendres 22 de setembre: XXIV Festival Pirotècnic Internacional (Lituània). 22 h
  • Dissabte 23 de setembre: XXIV Festival Pirotècnic Internacional (Oman). 22 h
  • Diumenge 24 de setembre: espectacle de Drons. 22 h (NOVETAT)


Així va ser el Piromusical de la Mercè 2022Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?