piromusical merce 2022 barcelona

El Piromusical de la Mercè 2022 a Barcelona tanca aquest dilluns la festa major de la ciutat. Enguany, l’espectacle de focs artificials de la Mercè i música es fa de nou a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, després que l’any passat es descentralitzés i es fes sense música per la pandèmia. Aquesta, però, no és l’única novetat de l’espectacle amb motiu de les Festes de la Mercè. A continuació t’expliquem com serà el Piromusical de la Mercè 2022 i on veure’l.

Els focs artificials de la Mercè només duraran uns minuts, així que estigues atent a tot el que cal saber per no perdre-te’ls!

La Mercè 2022 a Barcelona: última hora de la Festa Major, activitats i concerts | DIRECTE
Segueix minut a minut tota l’actualitat relacionada amb les Festes de la Mercè 2022 a Barcelona

El Piromusical Mercè 2022 cremarà més d’1,3 tones de pòlvora

El Piromusical tindrà una durada de 30 minuts i s’estructurarà en cinc blocs. No hi faltaran els ritmes italians i romans, en referència a la ciutat convidada aquest any. En l’espectacle també hi haurà un espai per a les melodies contra la guerra, les músiques en clau feminista i l’òpera per commemorar els 175 anys del Gran Teatre del Liceu.

El Piromusical de la Mercè 2022 llançarà més de 7.000 artefactes pirotècnics i cremarà més d’1,3 tones de pólvora, que s’encendran mitjançant sistemes digitals controlats per ordinador. Segons els organitzadors de l’espectacle, la precisió del sistema d’encesa és de centèsima de segon.

Aquesta Mercè també s’han recuperat les exhibicions pirotècniques, amb el XXIII Festival Pirotècnic Internacional a l’espigó del Gas.

Com anar al Piromusical de la Mercè 2022 per veure els focs artificials? Consells per arribar-hi

Focs artificials de la Mercè 2022: horari i on veure’ls

El Piromusical de la Mercè recupera com a escenari principal l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’espectacle de focs artificials i música arrencarà a les 22 h i, com ja és tradició, servirà per tancar l’edició de les Festes de la Mercè d’enguany.

A banda, betevé emetrà una reemissió dels focs artificials de la Mercè 2022 a les 0 h, tant a la TDT com al web.