gegants merce 2023

Vols veure gegants per la Mercè 2023? Els balls de gegants són una de les activitats de les Festes de la Mercè 2023 més esperades per grans i petits. Al llarg d’aquest cap de setmana llarg, tindràs fins a nou oportunitats per gaudir de les actuacions geganteres, des del Toc d’inici fins al Toc a plegar, que posarà punt final a les festes d’enguany.

Consulta quan i on podràs veure els gegants per la Mercè 2023!

Gegants de la Mercè: primera actuació al Toc d’inici

Els Gegants de la Ciutat, els del Pi i de Santa Maria van protagonitzar el Seguici inaugural aquest divendres, 22 de setembre, al Palau de la Virreina. Una hora després, a les 20 h, també hi van participat en el Toc d’inici com a integrants del Seguici popular de Barcelona, a la plaça de Sant Jaume.

A betevé pots recuperar el Toc d’inici i el programa especial comentat per Rafel Luján i Amadeu Carbó.

Gegants a la Xambanga i la Nit de Vigília

Els gegants dels districtes de Barcelona van desfilar des del pla de l’Ós fins a la plaça de la Mercè en la Xambanga aquest dissabte, 23 de setembre. Va començar a les 20.30 h i va donar pas a la Nit de Vigília, que va arrencar a les 22.45 h a la plaça de Sant Jaume. Hi van actuar els Gegants de la Ciutat, els del Pi i els de Santa Maria, que van ballar al ritme de la Banda de Vigília.

Cavalcada de la Mercè 2023

El dia de la Mercè, diumenge, 24 de setembre, està ple d’actuacions geganteres. A primera hora, hi ha hagut l’Anada a ofici, que ha arrencat a les 10 h des de la plaça de Sant Jaume. Una hora més tard i en aquest mateix emplaçament, ha començat el Matí gegant. A partir de les 12 h, ha estat el torn del Seguici de la Mercè, que ha sortit des de la plaça de la Mercè.

A la tarda, hi haurà un dels actes més esperats de la festa major: la cavalcada de la Mercè, que començarà a les 18 h al carrer de Pelai.

Toc a plegar, l’última actuació del gegants

Dilluns, 25 de setembre, com a fi de festa, els Gegants de la Ciutat i els Capgrossos Macers actuaran al Toc a plegar. Arrencarà a les 21 h a la plaça de Sant Jaume i ballaran al ritme dels Perdigots Talla Gran, una formació que només apareix per aquest acte.

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?