Amb motiu de les Festes de la Mercè, el barri de la Mercè (el Gòtic) organitza una ruta de tapes del 22 el 24 de setembre. Vuit locals ofereixen un tastet de la seva proposta gastronòmica amb una tapa i una beguda per 4 euros.

En total hi participen vuit establiments: Casa Sanzano, El Bibasoa, El Bosc de les Fades, Cecconi’s Barcelona, Gran Torino Garage Bar, La Bodega 8, La Casa del Kebab i Margarita Blue. Entre les propostes que es poden tastar hi ha tires de pollastre amb salsa barbacoa, tapa de xistorra, mandonguilles o un kebab amb acompanyaments turcs. Es pot consultar tota l’oferta, aquí.

Més activitats al barri

A més de l’oferta gastronòmica, el barri Gòtic acollirà altres activitats per la festa major de la ciutat. A la plaça de la Mercè, es podrà veure una instal·lació immersiva de 140 m² sobre la infància i adolescència de Pablo Picasso. Una experiència de realitat augmentada per endinsar-se en l’entorn de l’artista.

També hi haurà actuacions musicals i activitats populars com ofrenes florals, el repic de campanes, el seguici de la Mercè o balls de sardanes.