La Pedrera, coneguda també pel seu nom originari Casa Milà, tornarà a rebre visitants a partir del 15 de juliol. La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona aquest edifici icònic de l’arquitecte Antoni Gaudí, ja ha posat data a la reobertura després dels mesos de tancament provocats per la crisi de la covid-19. Una reobertura que es farà prenent totes les mesures de seguretat necessàries per garantir que els visitants puguin gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat. Així, es reduirà l’aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants, i s’han instal·lat mampares de separació a les taquilles, entre altres punts. També es prendrà la temperatura a tot el personal i els visitants, serà obligatori l’ús de mascaretes, hi haurà dispensadors de gel al llarg de tot el recorregut i s’ha previst incrementar la freqüència de neteja de tots els espais.

La Pedrera, per als barcelonins al 15 de juliol

La Pedrera tornarà a obrir portes a partir del 15 de juliol pensant en el públic barceloní. Les visites incorporaran novetats per fer-les més atractives perquè el públic de proximitat redescobreixi La Pedrera des d’un punt de vista diferent. Per exemple, i aprofitant que els aforaments seran més reduïts del que és habitual, s’inclouran espais que habitualment estan tancats al públic. Una altra de les novetats serà que, a darrera hora de la tarda, es podrà gaudir del terrat dels guerrers tot prenent una copa de cava mentre es veuen les millors vistes de Barcelona. Pensant amb el públic familiar, també s’oferirà la possibilitat que la visita acabi amb un taller de trencadís en què els més petits de la casa podran experimentar com si fossin l’autèntic Antoni Gaudí. I, en acabar, es podran endur la seva obra a casa.

Flexibilitat en la compra

Per garantir la màxima tranquil·litat a l’hora de programar una visita a La Pedrera, es donarà la màxima flexibilitat en la compra. Si per la raó que sigui el visitant decideix canviar la data de la visita, des de La Pedrera es donaran les màximes facilitats per gestionar aquest canvi. I si finalment la visita no es pot fer, es tornarà l’import de l’entrada.