Els Stay Homas s’han convertit en el grup revelació de la crisi del coronavirus. Ara, aquests tres companys de pis de l’Eixample publiquen el seu primer LP i avui seuen al nostre sofà de l”Àrtic’.

Tots els matisos dels Stay Homas

‘Agua’, el primer LP dels Stay Homas, recull algunes de les cançons que van compondre durant el confinament i en suma de noves. En total, l’àlbum té moments per al bon rotllo que els va caracteritzar, però també per a la crítica i la introspecció. Amb la voluntat de mostrar tots els matisos de la seva sensibilitat musical i fugir de la idea de grup de confinament, el primer àlbum de llarga durada dels Stay Homas sorprendrà pels seus temes i els seus registres a qui només els van sentir en els primers dies de pandèmia.

Stay Homas iniciarà una gira de concerts que els durà a la Sala Razzmatazz el 3 i 4 d’abril, amb totes les entrades esgotades i després per Europa i Amèrica Llatina.

L’èxit d’un grup de companys de pis

El Klaus, el Guillem i el Rai són tres amics a qui el coronavirus va enganxar vivint junts. Poca gent queda hores d’ara que no ho sàpiga. I davant dels dies de confinament i pessimisme, aquest trio de l’Eixample va reaccionar posant, al mal temps, bona música. I és que els Stay Homas en van tenir prou amb tres mesos tancats a casa perquè les seves cançons es fessin virals, sumessin 22 milions de visualitzacions a YouTube, se’n parlés a la New Yorker o a la CNN o fossin versionades per artistes com Michael Bublé. Ara, després de proposar-nos tot un cançoner de “confineo”, com dirien ells, surten de casa i publiquen ‘Agua’, el seu primer disc. I avui seuen a l”Àrtic’, on ens agrada fluir com l’aigua i cantar sota la dutxa, si cal.