Michael Bublé versiona els Stay Homas des de casa seva. El cantant i compositor canadenc ha publicat aquest dilluns la seva versió d’un dels primers temes i més escoltats del trio català sorgit del confinament. Es tracta d’una versió del ‘Gotta be patient’, que els Stay Homas van publicar el 23 de març i que comptava amb la col·laboració de la Judit Neddermann. Per aquesta versió, Bublé s’ha acompanyat dels components de Barenaked Ladies i ha comptat, també, amb la col·laboració de la mexicana Sofía Reyes.

La cançó de Bublé s’emmarca dins una sèrie d’actuacions d’artistes canadencs que fan versions d’altres artistes per recaptar fons per la lluita contra el coronavirus. Noms com Justin Bieber, Céline Dion, Bryan Adams o Shania Twain també s’han sumat a la causa.

Michael Bublé ha decidit ara versionar ‘Gotta be patient’, però l’artista ja s’havia fixat en els Stay Homas quan la van publicar. De fet, el canadenc va escoltar la cançó perquè li va passar un amic argentí, sense saber de qui era, i li va agradar tant que va demanar via Twitter que algú li digués qui eren els autors. Aquesta publicació va ajudar molt a la viralització d’aquest tema i també a donar a conèixer encara més aquesta jove banda sorgida del confinament.

‘Gotta be patient’

La cançó original té poc més d’un mes de vida i ja té més de 630.000 visualitzacions a Instagram. Es tracta del sisè tema que van fer els Stay Homas, que ara ja en tenen 24. Sense moure’s del seu terrat de l’Eixample, ja han aconseguit sumar més de 325.000 seguidors a Instagram i ja tenen el seu primer “sold out” a la Sala Apolo (això serà el 31 de juliol si el coronavirus els ho permet).

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Reposting our 6th video from last week. Thanks for all the love we are receiving🥰. STAY HOMA❤️

Una publicación compartida por STAY HOMAS (@stay.homas) el