(ACN) Stay Homas, el grup icònic que va néixer durant el confinament, publica aquest divendres el seu primer disc, ‘Agua’, impulsat per la productora Sony Music. Integrat per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, el grup explica que aquest primer recull és un exercici per “finalitzar l’etapa del 2020” i posar la seva voluntat creativa sobre la taula. En el disc hi ha una clara voluntat de “tocar tots els pals possibles”.

Sobre aquest primer àlbum, els músics asseguren que han buscat complaure “l’ambició estilística” que tenen com a oients i consumidors de música. El primer tema del disc, ‘Stay Homa’ es va publicar l‘1 de maig. És una mostra de la repercussió i l’èxit del grup va ser el concert de cloenda del festival Grec amb les entrades exhaurides en pocs minuts.

Una dotzena de temes

L’àlbum inclou una dotzena de temes, dels quals sis són inèdits i sis, sorgits dels mesos en què tocaven al terrat. Segons explica Boltó, el denominador comú és que els temes els han fet tots tres junts i cada dia en un “mood” diferent. “Hem fet el que hem volgut tota l’estona”, ha afegit el músic.

“L’àlbum passa per molts estats d’ànim diferents.”

Boltó, un dels components del grup
Stay Homas

Un debut des de l’experiència del confinament

“És un viatge guai.”

Stroink, un dels components del grup

Al revés de com passa habitualment, el grup enregistra el seu primer disc quan suma milers de seguidors, fins i tot amb una col·laboració amb Michael Bublé. Kalus Stroink ha explicat que si no haguessin tingut milers de seguidors, haurien fet el mateix: “Si haguessin estat un grup emergent normal, no hi hagués hagut una pandèmia i no fóssim famosos, hauríem fet el mateix: trucar a gent de confiança”, ha dit.