El Share Festival ha anunciat que cancel·la l’edició 2020, que havia de celebrar-se al Poble Espanyol el 17, 18 i 19 de juliol. El festival s’ha posposat a l’estiu del 2021, però encara no estan tancades les dates definitives. L’organització ha informat que treballa per incorporar la majoria o la totalitat dels artistes del cartell del 2020 a l’edició del 2021. Les entrades adquirides per al 2020 seran vàlides per al 2021 i inclouran avantatges especials, però també es podrà demanar la devolució de l’import quan s’anunciïn les noves dates.

 

View this post on Instagram

A post shared by SHARE Festival Barcelona (@sharefestbcn) on

Entrades ja adquirides

Les entrades adquirides seran vàlides per a l’edició del 2021. Quan l’organització faci públiques les dates definitives del Share Festival 2021, es podrà sol·licitar la devolució de l’import íntegre de les entrades.

Cartell Share Festival 2021

L’organització ha expressat la voluntat de mantenir la majoria o la totalitat d’artistes que havien d’actuar a l’edició 2020. Entre els noms més destacats hi figuraven: Anuel AA, Lola Índigo, La Pegatina, Omar Montes, Don Patricio, Oques Grasses o Miki Núñez.