festival share 21

El SHARE Festival Barcelona canvia radicalment el seu format i, en lloc de concentrar les actuacions en un cap de setmana a les quals s’hi podia accedir amb un abonament, ara serà un cicle de concerts. Després de cancel·lar l’edició 2020 per la crisi pandèmica de la covid-19, el festival va anunciar que intentaria mantenir la majoria o la totalitat del cartell d’artistes per al 2021. Entre els noms que estaven anunciats per al 2020 i han mantingut la seva presència al festival el 2021 hi ha: Anuel AA, Don Patricio, La Pegatina, Omar Montes, Lola Indigo, Oques Grasses, Aleesha, RVFV i Alba Reche. També s’han sumat al cartell de 2021 grups com Morad, Buhos o Natalia Lacunza.

Dates i preus del SHARE Festival 2021

LLOC: Estadi Olímpic i Palau SantJordi

DATA: del 17 de juliol al 30 d’octubre de 2021

PREUS: de 20 a 69 euros

Així va ser el darrer SHARE Festival

SHARE Festival 2021: els artistes del cartell per dies

Eva B + Hugo Cobo

17 de juliol. Estadi Olímpic

El SHARE 2021 donarà el tret de sortida amb aquestes dues incorporacions recents al cartell del festival.


La Pegatina

23 de juliol. Estadi Olímpic

Tot i no passar per Espanya fins a la tardor, quan pensen anunciar el seu nou disc, el festival ha aconseguit que facin una excepció i finalment facin una parada a Barcelona.

Don Patricio

24 de juliol. Estadi Olímpic

L’èxit de Don Patricio va començar a principis del 2019 amb la viralització del seu tema Contando Lunares, que va arribar a situar-se a la segona posició a escala mundial de la llista ‘Els 50 Més Virals Globals’.

Natalia Lacunza + Alba Reche

24 de juliol. Estadi Olímpic

Natalia Lacunza es va fer popular gràcies a un “talent show” televisiu i ara acumula milions de visites en els seus videoclips. Alba Reche presentarà el seu últim disc, ‘Quimera’. Els temes Medusa i Caronte han arribat al cim de les llistes digitals i segueixen sumant visualitzacions als seus videoclips oficials.


Stay Homas

30 de juliol. Estadi Olímpic

El fenomen viral del confinament va ser aquest trio format per Klaus, Guillem i Rai, 3 companys de pis (2 membres del grup Buhos i un de Doctor Prats) que van fer somriure el públic amb els vídeos des de la seva terrassa. Fins i tot Michael Bublé va fer una versió d’una de les seves ‘confination songs’.

Oques Grasses

31 de juliol. Estadi Olímpic

Reggae i pop en català d’aquest grup de la comarca d’Osona, format per set membres, la majoria dels quals han estudiat a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Omar Montes + RVFV

6 d’agost. Estadi Olímpic

Omar Montes no només ha aconseguit el seu primer disc platí amb el remix de La Rubia. Amb el tema ‘Alocao’, la seva col·laboració amb la cantant catalana Bad Gyal, ha tingut el millor debut de 2020. RVFV en només un any ha aconseguit enganxar l’audiència amb els seus ritmes que barregen el reggaeton amb sons com el trap, el dancehall o l’afrotrap.


31 Fam

6 d’agost. Estadi Olímpic

El conegut grup de música urbana 31 Fam ha aconseguit treure una sèrie d’enganxosos singles cantats en català, castellà i anglès que acumulen, en alguns casos, més de 4 milions de reproduccions a Spotify.

Lola Indigo

4 de setembre. Estadi Olímpic

Està passant pel seu millor moment professional després de guanyar el MTV Europe Music Award a la Millor artista espanyola de l’any i LOS40 Music Award 2019 a Artista Revelació Nacional de l’Any.

Morad

4 de setembre. Estadi Olímpic

El raper de l’Hospitalet de Llobregat d’ascendència marroquina portarà el seu drill al festival.

Anuel AA +Aleesha

30 d’octubre. Palau Sant Jordi

Aneul AA és un dels artistes de trap més populars i va arrasar als Premis Billboard 2019 i als Latin American Music Awards 2019 (Latin AMA). A més, ha estat l’artista més escoltat a Spotify Espanya el 2020. En menys d’un any, Aleesha ha aconseguit més de 300.000 reproduccions a Spotify amb singles com Peligrosa en el qual ha treballat juntament amb dos talents de la producció com són Innercut i $kyhook.

 

 

Consulta tots els festivals de música de Barcelona