Share és un nou festival que se celebrarà aquest estiu al Poble Espanyol i que vol transmetre un missatge molt clar: el millor camí cap a la felicitat és compartir. Així, el 20 i 21 de juliol ens volen sorprendre amb una gran quantitat d’artistes. Entre ells Rita Ora, la cantant britànica guanyadora del Global Award com a millor artista pop el 2018 que actuarà per primera vegada a Barcelona. A més, d’entre els convidats, hi destaca la presència d’Abraham Mateo, Álvaro Soler, Morat, Sebastián Yatra, The Tripletz, Brodas Bros i DJ com Carles Pérez. També acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries.

Lloc: el Poble Espanyol (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 )

Data: 20 i 21 de juliol

Preu de l’entrada d’un dia: 33,90 euros

Abonament de dos dies: 53,90 euros

 

 

Tots els concerts del SHARE

 

Divendres 20 de juliol

Alfred García

18.30 h. Aportació de talent local per obrir el festival.


Alfred García inicia la seva gira ‘1016 is coming tour’ amb la seva actuació al SHARE Festival. Compositor i cantant conegut per ser un dels concursants més emblemàtics i seguits de la darrera edició del programa de talents Operación Triunfo, on va arribar a la final quedant en quarta posició. Acaba de representar a Espanya en el passat festival d’Eurovisió, juntament amb la seva parella Amaia, amb el tema Tu canción. Alfred García és una persona molt vinculada a projectes socials i causes solidàries. Així ho va demostrar durant el seu pas pel programa d’Operación Triunfo, on va donar veu a causes feministes i socials, com l’acollida i salvament de refugiats a través del seu suport a ONG com Open Arms.

Álvaro Soler

20.30 h. El català resident a Berlín repassarà els seus èxits.


Álvaro Soler és un fenomen de masses que torna per actuar a la seva ciutat natal i llança a finals de març el seu nou single ‘La Cintura’, tema que ja ha estat el primer a les llistes en varis països europeus i entre les primeres posicions a Espanya. Els seus hits ‘Sofia’ i ‘El mismo sol’ han estat número 1 en moltes llistes europees, i ‘Sofia’ ha aconseguit fins avui més de 102 milions d’escoltes úniques a Spotify.

Morat

22 h. Els colombians són una de les bandes llatinoamericanes amb més projecció.


La coneguda banda colombiana Morat portarà el seu folk-pop a Barcelona. El seu single ‘‘Yo contigo, tu conmigo’, banda sonora de la pel·lícula ‘Els Minions’, en col·laboració amb Álvaro Soler, ha estat disc de platí a Espanya i Itàlia, a més de guanyar el premi 40 Principales com a millor cançó del 2017. ‘Como te atreves’, un altre dels seus hits, ha estat número 1 a iTunes amb més de 113 milions d’escoltes a Spotify. Ara acaben de treure el seu nou single ‘Cuando nadie ve’.

 

Dissabte 21 de juliol

Gemeliers

18.30 h. Els bessons més famosos de ‘La Voz Kids’ tornen als escenaris.


Gemeliers presentaran els seus nous temes Tímida, Amor en Stereo i Lento del seu nou album ‘Stereo’ (que surt a la venda el 22 de juny) en la seva esperada tornada als escenaris. Jesús i Daniel Oviedo, més coneguts com a Gemeliers, són dos bessons que van saltar a la fama al 2014 gràcies al seu pas per La Voz Kids. El mateix any van llançar el seu primer àlbum d’estudi Lo mejor está por venir, pel que van aconseguir tres discos de platí després de vendre més de 120.000 còpies. Un any després van treure el seu segon disc, Mil y una noches que va aconseguir el disc d’or en menys d’una setmana i que actualment és doble disc de platí per les 80.000 còpies venudes a Espanya. Al 2016 van publicar Gracias, el seu tercer disc, que també va a obtenir el disc de platí i va ocupar els primers llocs de les principals llistes de vendes.

Sebastián Yatra 

19.30 h. Amb un sol disc editat, el de Medellín ha aconseguit xifres de vendes i visualitzacions estratosfèriques.


El dissabte també serà el torn de Sebastián Yatra, que acaba d’editar un nou single amb David Bisbal, ‘A partir de hoy’. Yatra és conegut a nivell mundial pel seu hit ‘Traicionera’, que va ser numero 1 en les llistes espanyoles i també en molts països llatinoamericans. Yatra acaba de treure (maig 2018) el seu nou album ‘Mantra’.

Abraham Mateo

21 h. Només té 19 anys, però ja en fa nou del seu debut discogràfic.


Abraham Mateo és un fenomen de masses a nivell internacional que acaba de treure el single ‘Se acabó el amor’ amb Jennifer Lopez i Yandel. El seu hit ‘Loco enamorado’ ha estat disc de platí als Estats Units, Espanya i Amèrica Llatina, i ha entrat en el top 50 mundial a Spotify. També ha col·laborat amb molts artistes internacionals com Pitbull, 50 Cent o Farruko, entre d’altres.

Rita Ora

22.30 h. La britànica, nascuda a Kosovo, té més de dos milions de subscriptors a YouTube.


Rita Ora és una de les cap de cartell d’aquesta primera edició del festival i actua a Barcelona per primer cop. Guanyadora d’un MTV Music Award al 2017 i un Global Award com a millor artista pop al 2018, actualment és numero 1 en la llista europea dels singles més escoltats amb ‘For You’ (feat. Liam Payne). Ha estat l’artista dona més jove a arribar a tenir 12 hits en el top hits del Regne Unit i té 22 milions de seguidors a Spotify.

A més, durant tots els dies, la programació del SHARE Festival es completarà amb les actuacions de DJ Carles Pérez, la companyia de hip-hop Brodas Bros i el duo de DJ The Tripetz.

 

Com arribar i tornar del SHARE Festival

Metro

Línies: 1 i 3 (parada Plaça Espanya )

Horari: divendres, fins a les 2 h i a partir de les 5 h / Dissabte, servei continu.

Bus

Línies: 13, 23 i 150 (parada Poble Espanyol)

Horari: de 6.30 a 23 h

Bus Nit

Línies: N15, N1 i N17 (parada Gran Via – Farell)

Horari: de 23 a 6 h

Tren

FGC: parada Plaça Espanya

 

Bicing

Estació 182: Gran Via de les Corts Catalanes, 273

 

Consulta tots els festivals musicals de Barcelona