Festivals a Barcelona 2021: música per a tots els gustos

L'agenda de festivals de música de la ciutat

Festivals a Barcelona 2021: música per a tots els gustos

L'agenda de festivals de música de la ciutat

Aquí trobaràs els festivals de música de Barcelona, molts d’ells posposats o alterats per la crisi sanitària. Però, de mica en mica, es van anunciant cartells i dates dels festivals que ompliran de música la ciutat en els propers mesos, encara que sigui en un format diferent al que estem acostumats. Actualitzem aquesta secció amb regularitat perquè sempre trobis la millor informació.

Tots els festivals de música a Barcelona (també els d’estiu!)

concerts en viu
concerts en viu
Arriba al Teatre Coliseum Nits del Coliseum, el cicle de concerts que ha presentat l'equip del Primavera Sound. Del 26 d'abril al 2 de maig, cada dia un concert!
25-22
març - oct
març - oct
25-22
Guitar BCN arriba a una nova edició amb més de 50 propostes per combatre la pandèmia, sempre respectant les mesures de seguretat. Fins al 22 d'octubre.
25-9
març - juny
març - juny
25-9
La 52a edició del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona és una referència mundial en el gènere se celebra en diferents espais culturals de la ciutat amb concerts en viu. Fins al juny.
10-24
abr - jul
abr - jul
10-24
Tornen els concerts al Monumental Club, després d'haver estat posposats en diverses ocasions. La música torna i ho fa amb totes les mesures sanitàries que marca la normativa i adaptant cartell als horaris.
2-8
juny - jul
juny - jul
2-8
L'edició del Festival Jardins Pedralbes 2020 s'ha ajornat al 2021. La promotora treballa per mantenir el gruix del cartell i millorar-lo de cara a aquesta edició. A partir del 2 de juny fins al juliol.
10-13
juny
juny
10-13
La 12a edició del festival Embassa't se celebrarà a l'Amfiteatre del Parc de Catalunya de Sabadell. Del 10 a 13 de juny de 2021.
1-3
juliol
juliol
1-3
L'organització del Rock Fest ha expressat la voluntat de mantenir el màxim d'artistes que ja estaven confirmats en l'edició de l'any passat que no es va poder celebrar. De l'1 al 3 de juliol.
3
juliol
juliol
3
El Barcelona Beach Festival, conegut també com a BBF, és un festival internacional de música electrònica que se celebra a la platja del Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià del Besòs. 3 de juliol.
9-11
juliol
juliol
9-11
Al SHARE Festival podràs trobar música urbana, programació més pop i, com a novetat, artistes catalans de música festiva. Del 9 a l'11 de juliol.
27-30
octubre
octubre
27-30
L'edició de Sónar prevista per al juny es cancel·la però organitzarà del 27 al 30 d'octubre el festival AI and Music, centrat en els reptes de la intel·ligència artificial en la creació musical.