Miki Núñez

presenta ‘Me vale’, una una nova cançó que serveix com a avançament del nou disc que veurà la llum a la tardor. La cançó ha estat enregistrada i produïda per Paco Salazar, i el videoclip l’ha ideat, dirigit i enregistrat el mateix Miki Núñez en ple confinament. Es tracta d’una peça original, fresca i divertida, que compta amb l’ajuda del seu germà, Eloi Núñez, com a operador de càmera i de l’Albert Marcos, en el muntatge final del vídeo. A més a més, molts amics, esportistes i cantants han volgut acompanyar-lo en aquesta nova aventura, participant en el videoclip cadascú des de casa seva.

“Em vaig despullar completament component aquesta cançó.”

El músic terrassenc explica que component aquest tema es va despullar, parlant de tot allò que “de sobte, i sense voler, abans no suportava, i era m’està bé, si és amb tu”. Es despulla perquè ens ensenya casa seva, els seus amics i la seva família; i amb això n’ha tingut prou per realitzar aquest vídeo. “No teníem res per fer-lo. Però en realitat, ho teníem tot”.

‘Escriurem’

Miki Núñez

no ha parat durant el confinament, i ja fa uns dies va presentar una versió col·lectiva del seu tema ‘Escriurem’, amb l’objectiu de donar suport a la iniciativa #JoEmCorono, encapçalada pel doctor Bonaventura Clotet per la lluita contra el coronavirus. En aquesta ocasió, una quinzena d’artistes van col·laborar amb el músic terrassenc:  Cesk FreixasLildamiBlaumutLa PegatinaJudit NeddermanEls Amics de les ArtsDoctor Prats, Buhos, Sey Sisters, Natalia Lacunza, Alba Reche, Sara Roy, Bely Basarte i Maren.