El Reggaeton Beach Festival ha anunciat que cancel·la l’edició 2020, que havia de celebrar-se a la platja del Fòrum de Barcelona el 25 i 26 de juliol. El festival, que també se celebra a Mallorca, Benidorm, Marbella, Santander i Madrid, s’ha posposat a l’estiu del 2021, però encara no estan tancades les dates de la nova gira. El que sí han confirmat és que mantindran el cartell d’artistes de totes les ciutats, inclosa Barcelona, a més d’incorporar noves actuacions que aniran anunciant els propers dies. Les entrades adquirides per al 2020 seran vàlides per al 2021, però també es podrà demanar la devolució de l’import quan s’anunciïn les noves dates.

Entrades ja adquirides

L’organització del Reggaeton Beach Festival ofereix tres opcions per al públic amb abonaments o entrades adquirides:

Conservar l’entrada: l’entrada serà vàlida automàticament per al 2021 i tindrà avantatges exclusius.

Convertir l’entrada en flexible: es podrà canviar l’entrada de nom, de ciutat (el festival també se celebra a altres ciutats de la península com Mallorca, Marbella o Benidorm) o per una entrada de valor superior sense despeses de gestió.

Devolució de l’import de l’entrada: quan s’anunciïn les dates del 2021, s’obrirà un procés de sol·licitud de 14 dies per a la devolució de l’import de l’entrada.

Cartell Reggaeton Beach Festival 2021

L’organització ha confirmat que podrà comptar el 2021 amb tots els artistes que havien d’actuar a l’edició 2020. Entre els noms més destacats hi figuren: Daddy Yankee, Ozuna, Karol G, Natti Natasha o Jhay Cortez.