Visita el Terrat Viu del Museu de Ciències Naturals

Voleu conèixer el nou espai expositiu del Museu? Un espai viu on trobareu una vegetació preparada per a les inclemències del temps. Una coberta vegetal on gaudir de la reconnexió amb la natura. 7.100 metres quadrats de flora adaptada al clima mediterrani. Puja al Terrat Viu!

Excursions a prop de Barcelona

Quan parlem de la ciutat de Barcelona i la seva rodalia ens imaginem un entorn molt urbanitzat, però també hi ha llocs propers on encara perduren zones envoltades de natura i on fer excursions amb nens a prop de Barcelona (i no gaire lluny de casa) és possible.

excursions nens Barcelona

Piscines a Barcelona

Pugen les temperatures i arriba la calor! Comença la temporada de piscines a Barcelona, una bona manera de combatre la calor de l’estiu. Gaudiu d’una quarantena de piscines descobertes, tant a la ciutat com a municipis del voltant.

piscines gratuïtes onada calor

Museu de les Il·lusions, tot l’estiu al Raval

Una altra activitat original per fer és visitar el Museu de les Il·lusions, del carrer del Pintor Fortuny, al Raval. Cal anar-hi amb la càmera de fer fotos, ja que aquest museu tan especial està concebut com un lloc on interactuar, on petits i grans sereu protagonistes d’escenes fantàstiques i aventures imaginades sense moure-us del lloc. El museu obre cada dia.

Indoor Jumping Club

I us proposem un lloc on tothom s’ho passa d’allò més bé, però sobretot els petits. Es tracta d’Indoor Jumping Club Barcelona, l’espai del carrer del Perú, al Poblenou, on podreu saltar i volar sobre llits elàstics amb la màxima seguretat. I quan diem volar no és broma, amb una mica de sort podreu imitar Pau Gasol. Recordeu que per anar al Salting cal anar amb roba d’esport i mitjons.

Descobreix els jardins de la ciutat

Voleu fer una pausa de l’activitat intensa de la ciutat però no voleu anar gaire lluny? Doncs Barcelona ofereix propostes per a tota la família en espais que us faran sentir molt lluny de la ciutat.

Bombers, què, qui, com

Si voleu conèixer de primera mà la feina que fan els Bombers de Barcelona i la seva història us proposem visitar l’Espai Bombers del carrer de Lleida. L’espai ofereix tot l’estiu, dissabtes i diumenges, una visita per l’antic parc de bombers, on coneixereu quins objectes feien servir i quins vehicles i eines d’extinció utilitzaven per apagar els incendis. A més, els Bombers posaran a prova els vostres coneixements sobre prevenció d’incendis.

Passeja pel Parc Güell

El Parc Güell reprèn l’activitat i ho farà reduint l’aforament a la meitat. Si fins ara podien accedir nou milions de persones cada any al recinte, a partir d’ara només hi podran entrar 4,5 milions. A més, els barcelonins podran gaudir gratuïtament d’aquest espai de 6 a 9.30 i de 20 a 23 h per passejar i per fer-hi esport.

parc guell buit

Visita una expo

La ciutat es va recuperant del sotrac i la cultura de mica en mica torna a treure el cap. Quina exposició de Barcelona voleu visitar? Aquesta és l’agenda d’exposicions a Barcelona per al 2020. Entreu i trieu quina voleu visitar.

Anem a la platja?

Vols anar a la platja i no saps quin és l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha meduses? Aquí t’ho expliquem! Quina de les 10 platges barcelonines prefereixes?

platja