Vols anar a la platja i no saps quin és l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha meduses? Protecció Civil ha elaborat un mapa per consultar a temps real la bandera de cada platja del litoral català. Pots consultar l’estat de les platges de Catalunya abans de sortir de casa. L’Ajuntament de Barcelona també ha elaborat un mapa en què pots consultar l’estat de les platges de Barcelona. Quina de les 10 platges barcelonines prefereixes?

Estat de les platges de Barcelona

Aquest any, la bandera groga està sent molt protagonista a les platges de Barcelona, per mala qualitat de l’aigua o per presència de meduses. A continuació pots veure quina és la bandera que oneja a cadascuna de les 10 platges de Barcelona. Recorda que a la platja del Llevant disposes d’un espai per a gossos, l’única platja de Barcelona que té un espai per a aquests animals.


Font: Ajuntament de Barcelona

Si prefereixes la piscina a la platja, tens un munt d’opcions per escollir a Barcelona. Tot i així, tingues en compte que aquest 2019 la piscina de la Creueta del Coll i la Platja de l’Eixample estan tancades. Aquest 2019, però, s’ha estrenat un nou espai infantil amb jocs d’aigua, al Parc de Joan Miró. I si prefereixes una altra piscina exterior de Barcelona, hem preparat un mapa perquè sigui més fàcil saber quina tens més a prop de casa:

Estat de les platges a Catalunya

Hi ha poc més de 200 platges a Catalunya vigilades per socorristes. El mapa preparat per Protecció Civil actualitza a temps real l’estat de les platges i indica quantes n’hi ha amb bandera vermella, bandera groga i bandera verda, apta per al bany.