estat platges catalunya

Vols anar a la platja i no saps quin és l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha meduses? Protecció Civil ha elaborat un mapa per consultar a temps real la bandera i l’estat de les platges de Catalunya. Pots consultar-ho abans de sortir de casa i si busques conèixer l’estat de les platges de Barcelona ho pots fer també aquí, a través del mapa elaborat per l’Ajuntament de Barcelona. Quina de les 10 platges barcelonines prefereixes?

Estat de les platges de Barcelona

La temporada de bany ja es troba en marxa, malgrat aquest 2020 ho ha fet amb retard a causa de les mesures i restriccions per evitar la propagació del coronavirus a les platges de Barcelona. Aquest estiu, l’Ajuntament de Barcelona ha adaptat l’ús que se’n fa de les platges, de manera que ha instal·lat diversos punts d’accés senyalitzats i uns horaris autoritzats. L’Ajuntament recomana consultar l’ocupació de les platges de Barcelona abans de sortir de casa, ja que en més d’una ocasió ha calgut tancar platges i no s’ha permès l’accés per evitar aglomeracions.

Horaris per anar a la platja de Barcelona (estiu 2020)

  • Servei de salvament i socorrisme a les platges: de les 10.30 a les 19.30 h.
  • Es pot fer esport a la platja, com a espai a l’aire lliure, mantenint la distància de seguretat i evitant les concentracions de persones. Es mantenen les pistes de voleibol per a l’ús autoritzat en cada moment i s’habiliten tres zones per a la pràctica lliure de l’esport a la Nova Icària, el Bogatell i la Mar Bella en horari de 10 a 18 hores. A partir de les 18.00 h, la pràctica és lliure a totes les platges.


Font: Ajuntament de Barcelona

I si prefereixes una piscina exterior de Barcelona, hem preparat un mapa perquè sigui més fàcil saber quina tens més a prop de casa:

Estat de les platges a Catalunya

Hi ha poc més de 200 platges a Catalunya vigilades per socorristes. El mapa preparat per Protecció Civil actualitza a temps real l’estat de les platges i indica quantes n’hi ha amb bandera vermella, bandera groga i bandera verda, apta per al bany.