Vols anar a la platja i no saps quin és l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha meduses? Protecció Civil ha elaborat un mapa per consultar a temps real la bandera de cada platja del litoral català. Pots consultar l’estat de les platges de Catalunya abans de sortir de casa. L’Ajuntament de Barcelona també ha elaborat un mapa en què pots consultar l’estat de les platges de Barcelona. Quina de les 10 platges barcelonines prefereixes?

Estat de les platges de Barcelona

Tot i que la temporada de bany ja es trobaria en marxa en aquestes dates en altres anys, aquest 2020, les platges de Barcelona encara no han obert completament a causa de l’estat d’alarma i el confinament pel coronavirus. Mentre es troba en marxa la desescalada, les platges de Barcelona obren exclusivament per practicar activitats esportives individuals i hi ha diversos punts d’accés senyalitzats i uns horaris autoritzats i no està permès el bany recreatiu ni quedar-se a la sorra per prendre el sol.

Horaris per anar a la platja de Barcelona (estiu 2020)

  • De 6 a 10 hores a totes les platges amb accessos habilitats.
  • De 20 a 23 hores només per la Base Nàutica de la Mar Bella (per a activitats de surf i esportistes federats amb llicència esportiva vigent)
    En cap cas, no està permès el bany recreatiu ni quedar-se a la sorra per prendre el sol.
  • Durant la resta del dia es pot passejar i fer esport al passeig Marítim segons els horaris per sortir a córrer i a fer esport establerts per a cada col·lectiu.


Font: Ajuntament de Barcelona

I si prefereixes una piscina exterior de Barcelona, hem preparat un mapa perquè sigui més fàcil saber quina tens més a prop de casa:

Estat de les platges a Catalunya

Hi ha poc més de 200 platges a Catalunya vigilades per socorristes. El mapa preparat per Protecció Civil actualitza a temps real l’estat de les platges i indica quantes n’hi ha amb bandera vermella, bandera groga i bandera verda, apta per al bany.