estat platges catalunya barcelona

Vols anar a la platja i no saps quin és l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha meduses? Protecció Civil ha elaborat un mapa per consultar a temps real la bandera i l’estat de les platges de Catalunya. Pots consultar-ho abans de sortir de casa i si busques conèixer l’estat de les platges de Barcelona ho pots fer també aquí, a través del mapa elaborat per l’Ajuntament de Barcelona. Quina de les 10 platges barcelonines prefereixes?

Estat de les platges de Barcelona

La temporada de bany es troba en marxa, malgrat aquest 2021 continuen presents les mesures i restriccions per evitar la propagació del coronavirus a les platges de Barcelona. L’Ajuntament recomana consultar l’ocupació de les platges de Barcelona abans de sortir de casa, ja que en més d’una ocasió ha calgut tancar platges i no s’ha permès l’accés per evitar aglomeracions.

Horaris per anar a la platja de Barcelona (estiu 2021)

  • Temporada mitjana de platges:
    • del 27 al 31 de març, de l’1 al 5 d’abril i tots els caps de setmana del mes d’abril, de l’1 al 28 de maig i del 13 al 26 de setembre.
    • Servei de salvament i socorrisme a les platges: de 10.30 a 18.30 hores.
  • Temporada alta de platges: 
    • del 29 de maig al 12 de setembre.
    • Servei de salvament i socorrisme a les platges: de 10.30 a 19.30 hores.

Es pot fer esport a la platja, com a espai a l’aire lliure, mantenint la distància de seguretat i evitant les concentracions de persones.


Font: Ajuntament de Barcelona

I si prefereixes una piscina exterior de Barcelona, hem preparat un mapa perquè sigui més fàcil saber quina tens més a prop de casa:

Estat de les platges a Catalunya

Hi ha poc més de 200 platges a Catalunya vigilades per socorristes. El mapa preparat per Protecció Civil actualitza a temps real l’estat de les platges i indica quantes n’hi ha amb bandera vermella, bandera groga i bandera verda, apta per al bany.