fira reis gran via 2023 2024 barcelona

La Fira de Reis a la Gran Via 2024 a Barcelona ja està en marxa. És una de les fires de Nadal més històriques de les festes nadalenques de la ciutat, on es munta des del 1877. També se l’anomena Fira de Sant Tomàs i és l’espai perfecte per trobar una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica i, sobretot, llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal. Visitar aquesta fira és una bona manera de gaudir d’aquest Nadal 2023 i, sobretot, de trobar el millor obsequi!

A continuació t’oferim una guia completa de la Fira de Reis 2024 a la Gran Via de Barcelona, amb els horaris, la ubicació exacta i què hi pots trobar.

Què vols saber de la Fira de Reis a la Gran Via 2024?Fira de Reis de la Gran Via 2024: ubicació

La Fira de Reis de la Gran Via es troba a les voreres laterals d’aquest vial, entre els carrers de Muntaner i Rocafort.Dates i horaris de la Fira de Reis de la Gran Via

La Fira de Reis de la Gran Via començarà el divendres 15 de desembre i acabarà la matinada del 6 de gener del 2024, el mateix dia de Reis, després de la cavalcada. A continuació te’n detallem els horaris concrets:

  • Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres: de 10 a 21 h
  • Dissabtes i diumenges i vigílies de festius: de 10 a 22 h
  • (Nit de Reis) 5 de gener: de 10 a 3 h


Què podem trobar a la Fira de la Gran Via?

  • Joguines: venda de joguines tradicionals i peluixos, entre altres productes típics d’aquesta fira. Situades entre els carrers del Comte d’Urgell i de Muntaner.
  • Regals: productes tradicionals i artesans i regals diversos. Estaran instal·lades entre els carrers de Calàbria i del Comte d’Urgell.
  • Artesania: diverses parades d’artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.
  • Xurreries: les parades es troben distribuïdes per tota la fira.
Què vols saber dels Reis 2024?