recorregut cavalcada reis barcelona 2024 carrers ruta itinerari

Consulta el recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona 2024. Enguany, la desfilada de Ses Majestats els Reis d’Orient repeteix l’itinerari de l’any passat, quan va estrenar-ne un de nou a causa de les obres a la via Laietana. Els treballs en aquest carrer del centre de la ciutat continuen i, per tant, l’Ajuntament ha optat per repetir el traçat d’ara fa un any. En aquesta pàgina pots consultar el mapa amb el recorregut de la cavalcada de Reis a Barcelona 2024, que començarà a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i finalitzarà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

A continuació també et detallem, carrer a carrer, per on passaran les carrosses de la gran rua de Barcelona. Si no pots acostar-t’hi, sempre la pots veure a betevé, amb un programa especial que començarà a partir de les 16.15 h, amb l’arribada dels Reis, i que s’allargarà fins a les 20 h.

Recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona 2024

Aquest serà el recorregut de la cavalcada de Reis d’aquest 2024 a Barcelona. L’Ajuntament també ha concretat les hores a les quals es preveu que passin les carrosses en cada punt de l’itinerari:

  • avinguda del Marquès de l’Argentera amb passeig de Circumval·lació: inici de la cavalcada a les 18 h
  • passeig de Colom: 18.15 h
  • avinguda del Paral·lel: 19.10 h
  • ronda de Sant Pau: 19.30 h
  • Mercat de Sant Antoni: 19.45 h
  • carrer de Sepúlveda: 20.30 h
  • plaça d’Espanya: 20.45 h
  • avinguda de la Reina Maria Cristina, a tocar de la Font Màgica de Montjuïc: fi de la cavalcada a les 21.15 h

Tingues en compte que, a banda de la grau rua, també hi ha diverses cavalcades de barri.

Arribada dels Reis d’Orient a Barcelona

A banda del recorregut de la cavalcada en si, abans la ciutadania podrà acostar-se al litoral de Barcelona per rebre Ses Majestats en arribar a la ciutat. Primer, de 12 a 13 h, aquells que ho desitgin podran acostar-se a la platja del Somorrostro o a la de la Barceloneta per veure, des de lluny, l’embarcació reial navegant pel mar.

Després, però, a les 16.30 h, serà quan els Reis d’Orient arribaran a bord del pailebot Santa Eulàlia. L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, els rebrà formalment abans d’iniciar la cavalcada.

Què vols saber dels Reis 2024?