Duel entre El Pot Petit i Xiula a Instagram

El divendres 27 de març la banda de concerts i espectacles infantils El Pot Petit i el grup d’animació Xiula fan un “duel artístic” per a Instagram Live. Si els voleu seguir, a les 18 h heu d’estar pendents del compte @elpotpetit i a les 18.30 h passar al de @xiulaoficial.

ElPotPetit_Xiula

Màgia en família amb Luis Piedrahita

L’humorista i mag Luis Piedrahita està penjant a les seves xarxes socials jocs de màgia per fer en família durant aquests dies de confinament. Al seu compte d’Instagram, amb més de 80.000 seguidors, hi trobareu trucs senzills de fer per entretenir els més petits de la casa.

El circ arriba a casa amb el Circ Raluy

Al canal de YouTube del Circ Històric Raluy es pot visionar una versió adaptada del nou xou de Rosa Raluy: ‘Vekante’. L’espectacle va ser ofert en directe a través de les seves xarxes socials el diumenge 22 de març i segons la companyia va ser seguit per més de 300.000 persones.

Produccions originals de Disney a casa

Des del 24 de març, Disney+ ofereix cinc cintes originals de la famosa productora: ‘Togo’, ‘Desastre total: agencia de detectives núm. 1’, ‘La dama y el vagabundo’, ‘Stargirl’ i ‘Noelle’, selecció que s’anirà ampliant en els propers mesos. Aquests títols se sumen al catàleg de la plataforma, format per pel·lícules clàssiques d’animació, estrenes, la filmografia de Pixar o l’univers Marvel, entre d’altres.

Pack Màgic: Una pel·lícula infantil cada 48 h en obert a Youtube 

La distribuïdora de cinema Pack Màgic ofereix gratuïtament pel·lícules del seu catàleg infantil a través del seu canal de YouTube. Publiquen un nou títol cada 48 h. El primer títols disponible és ‘L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta’.

Dàmaris Gelabert: concerts en família

Dàmaris Gelabert és una pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils barcelonina que ha preparat això per a aquests dies tan casolans. Cada dimecres, a les 18 h, teniu una cita!

Xiula: el rap del coronavirus

Els barcelonins Xiula han penjat una cançó sobre el coronavirus. És un rap amb dosis d’humor. Les imatges del vídeo han estat proporcionades per les famílies que van respondre a la crida que Xiula va fer a través de les xarxes socials.

La companyia Teatre Mòbil ens ofereix una obra completa

Atenció a una altra iniciativa a internet per als més petits! De part de la companyia Teatre Mòbil: “Famílies! Ens unim a la proposta de compartir cultura a través dels canals que tenim ens aquests moments! Mentrestant cuideu-vos, cuidem-nos! “. Ho farem i gràcies per l’obra des de betevé!

El conte del coronavirus

Un amant de la literatura i l’escriptura i que, a més, és metge i es diu Victor Espiga, ha escrit un conte perquè els més petits puguin entendre tot el que està passant amb el coronavirus.

Contes a les xarxes socials

Escriptors, periodistes i ciutadans i ciutadanes pengen aquests dies a les xarxes socials contes per distreure’ns en família.