Cada setmana posarem a la vostra disposició, en línia, dues pel·lícules doblades al català a partir de les 10 h. Són pel·lícules europees de gran qualitat i que han participat i guanyat prestigiosos premis d’animació i cinema infantil. Podreu mirar-les al llarg d’una setmana, i el següent dimecres en penjarem dues de noves. Esperem que us agradin!

Si no te’n vols perdre cap, t’expliquem quines pel·lícules són i quan estaran disponibles:

Del 29 d’abril al 6 de maig:

‘El diari de Florentina’
‘Al sostre del món’

La Florentina és una musaranya. Amb la seva família ha anat a viure en un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga de la Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant.


Any 1882 a Sant Petersburg. La Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del pol Nord. La Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

Del 6 al 13 de maig:

‘El regal de la Molly Monster’
‘Jacob, Mimi i els gossos del barri’


La Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però ben aviat deixarà de ser filla única.


En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia a convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila.

Del 13 al 20 de maig:

‘El bosc de Haquivaqui’
‘Ocells de pas’

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú no podrà menjar-se’n a cap altre.


La Cathy té un pare amb pensades molt curioses: pel seu aniversari, li ha regalat un ou d’ànec amb la intenció que el covi i que després sigui la seva mama. Però, casualment, a qui primer veu el petit ànec en néixer és la Margaux, una amiga de la Cathy que va en cadira de rodes. L’aneguet l’ha identificat com a mare seva, però els pares no se’n volen fer càrrec.

Del 20 al 27 de maig:

‘Gordon i Paddy’
‘Phantom boy’


El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. La Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endutes?


Un misteriós gàngster desfigurat fereix l’Alex, un inspector de policia que el segueix. Immobilitzat a l’hospital, Alex hi fa amistat amb el Leo, un noi d’11 anys que té el poder de sortir del seu cos. Com un fantasma, invisible per a tothom, alça el vol i passa a través dels murs.