El vuitè dia consecutiu de manifestacions a Barcelona en suport de Pablo Hasél, els Mossos d’Esquadra han intervingut contra un grup nombrós de persones que els han llançat ampolles de vidre. Les han agafat d’un dels contenidors que havien bolcat prèviament. Els fets han passat al carrer de Villarroel a tocar amb el de París, on s’havien desplaçat els manifestants després d’estar concentrats durant una hora a la plaça del Doctor Letamendi convocats per la plataforma ACABem la Partida.

Els participants en la protesta s’han topat amb una línia policial que els ha impedit avançar i ha estat quan ha començat la pluja d’objectes, que s’ha allargat uns 10 minuts. Després, els agents antiavalots han començat a avançar i a intervenir seguits dels furgons policials, que han efectuat maniobres de dispersió.

Enmig de la pluja d’ampolles ha resultat ferit a la cara un fotoperiodista que està cobrint les protestes d’aquest dimarts a la nit. Sanitaris per la República, que participen en aquestes mobilitzacions diàriament, l’han atès “in situ”. A banda d’aquesta, s’ha fet una altra manifestació paral·lela a Sants per demanar la llibertat d’un veí del barri empresonat de manera preventiva i que va ser detingut diumenge.