Aquest dilluns comencen els cribratges massius amb tests PCR als barris del Besòs i el Maresme. Salut té previst fer 400 proves des d’aquest dilluns i fins dimecres, de 9 del matí a les 7 de la tarda. En aquest cas, s’instal·larà una àrea sanitària mòbil al carrer d’Alfons el Magnànim per fer tests als veïns, majors d’edat, que s’hi acostin. La intenció és localitzar persones asimptomàtiques i, així, tallar les cadenes de transmissió.

Cribratge delimitat a un àrea concreta

A diferència de Torre Baró, al Besòs i el Maresme es faran proves als residents que visquin en una zona limitada, és a dir, la que hi ha entre els carrers de Jaume Huguet, rambla Prim, Llull i Ramon de Penyafort. Per tant, els que es vulguin sotmetre a una prova PCR hauran d’acreditar que estan censats en aquesta àrea del barri.

Besòs i el Maresme

Barris amb la incidència més alta

Els veïns celebren l’arribada dels test massius al districte de Sant Martí, però lamenten que no s’hagin fet abans. El Besòs i el Maresme, juntament amb Torre Baró, són les zones de la ciutat que han registrat més incidència de casos per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies. En aquest cas registren un total de 467  i  510 casos per cada 100.000 habitants, respectivament.