La portaveu de l’Associació de Veïns de la Barceloneta, Carme Piera, s’ha mostrat contrària a la reobertura de les platges prevista per a aquest divendres entre la franja horària de les sis i les 10 del matí per permetre fer-hi esport. En una entrevista a betevé, Piera ha qualificat la mesura de “massa agosarada” davant la pandèmia del coronavirus  i explicita que “no ho veiem lògic ni hi estem d’acord”.

La portaveu veïnal recorda que quan el passeig marítim s’ha reobert després del confinament estricte l’afluència de veïns d’altres barris l’ha col·lapsat i que “la Guàrdia Urbana no ha donat l’abast”. Explica que “vèiem gent sense mascareta, corrent, passejant. Era un desgavell”. I reitera que s’ha vist gent “que anava en grup, que aparcaven el cotxe i la moto i després es posaven a córrer”. Ara, temen que la situació es torni a repetir amb la reobertura de les platges.

Carme Piera ha fet una crida perquè els veïns i veïnes de Barcelona intentin quedar-se als seus barris i no baixin a la Barceloneta a fer esport o a passejar davant el risc de contagi. “Que tot Barcelona vingui al barri de la Barceloneta a córrer no està bé”, sentencia.