(ACN) L’agent de la Guàrdia Urbana acusada d’haver matat la seva parella juntament amb l’altre acusat, també policia del cos i que era alhora el seu amant, va començar a generar sospites sobre ell quan va detectar que la investigació podia apuntar cap a ella. Això és el que es desprèn de la declaració d’un company de feina durant la tercera sessió del judici pel crim de la Guàrdia Urbana, aquest dimecres. També ha declarat una amiga que ha coincidit amb l’altre testimoni que en un primer moment l’acusada sospitava de la “màfia” abans d’incriminar el seu amant.

El company de feina, que va fer amistat amb ella després dels fets, ha detallat que li explicava que l’altre acusat tenia actituds violentes i estava boig.  També li confessava “tenir por” pel que pogués fer, i així s’ha sentit durant una trucada telefònica entre els dos que s’ha reproduït durant el judici. En la conversa, s’ha sentit com la processada flirtejava amb ell, però l’agent ha explicat que “mai” va sentir-se “manipulat”.

No obstant això, a preguntes de la defensa de l’acusat, el policia ha admès que “mai” no hi va veure un comportament agressiu, a qui amb prou feines coneixia i amb el qual no havia treballat mai.

Els primers dies del judici

En la segona sessió, en què van declarar el pare i l’exmarit de l’acusada, el magistrat va rebutjar una prova clau de l’acusació i no va permetre que la madrastra de les filles expliqués que van veure la seva mare tacada de sang. El judici va arrencar aquest dilluns amb la primera sessió pública.