Arc del Triomf

Continuen les festes al carrer aquests dies de Setmana Santa. Dissabte, la Guàrdia Urbana va desallotjar 450 persones en diversos “botellons” que hi va haver en diversos punts de la ciutat entre les 22 h i les 6 h de la nit.

On més gent va trobar la Guàrdia Urbana va ser al passeig de Lluís Companys, on un cop ja hi havia el toc de queda, a les 22.30 h s’havien desallotjat fins a 250 persones. L’altre lloc va ser a les 22.45 h als Jardins de les Tres Xemeneies, on van desallotjar a 100 persones, de les quals 36 van acabar identificades i sancionades pels agents.

Divendres a la tarda la Guàrdia Urbana ja va fer diverses actuacions per desallotjar gent que feia “botellons” en diversos punts de la ciutat, com ara la plaça dels Àngels o el passeig del Born. En total, s’han arribat a desallotjar unes 500 persones que bevien alcohol al carrer i incomplien les mesures de seguretat contra la covid. 

Sàmper, preocupat per l’augment de festes il·legals

Precisament, aquest diumenge el conseller d’Interior Miquel Sàmper ha assegurat que aquests dies de Setmana Santa han augmentat les festes il·legals arreu del país. “El que més preocupa és l’augment de festes il·legals. Cada cop n’hi ha més”, ha dit Sàmper en una entrevista a Catalunya Ràdio.