El primer cap de setmana amb el nou dispositiu policial al Port Olímpic ha estat molt ben rebut pels usuaris dels locals d’oci nocturn, que asseguren que “se senten més segurs”. És un desplegament que es va acordar fa uns dies en una reunió urgent convocada pel regidor de seguretat, Albert Batlle.

Durant tota la nit i matinada hi ha una forta presència de patrulles de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra i també d’agents cívics. A més, en la reunió d’urgències s’havia acordat el reforç extraordinari de dues furgonetes de Mossos i dues més de la policia local.

Per evitar casos com els del passat mes de juliol, amb dues denúncies d’agressions sexuals, l’Ajuntament ha instal·lat un punt lila per assessorar i atendre possibles víctimes. “Em sembla una bona iniciativa per parlar i explicar-li a algú que et pot entendre”, comentava una usuària habitual d’aquesta zona d’oci.

Aquest reforç policial a la façana marítima estarà en marxa durant tot l’estiu, quan més persones s’aglomeren en aquest espai, sobretot els caps de setmana. El desplegament s’ha acordat després de la mort d’un home en una baralla el cap de setmana passat.