La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes de nacionalitat suïssa per una agressió sexual amb penetració a una noia de 22 anys, estrangera, a la platja del Somorrostro. Segons ha pogut saber betevé, els fets es van produir la matinada de dijous. La víctima i dos amics seus van passar la nit a la discoteca Opium i van conèixer dos altres homes, que suposadament són els autors de l’agressió.

Aquests van proposar a la noia continuar la nit junts i ella va negar-s’hi. Tot i això, segons fonts properes a la investigació consultades per betevé, van aprofitar un moment en què els seus amics van despistar-se i van intentar abusar d’ella als lavabos del local. Posteriorment, se la van endur a la platja i, segons la policia, allà es va produir la violació.

Els dos amics de la víctima la van perdre de vista i van alertar dels fets a una patrulla de la Urbana que estava fent tasques de vigilància a l’altura del carrer de la Marina amb el passeig marítim del Port Olímpic. Els agents van dirigir-se cap a la platja i van trobar-se la víctima en estat de xoc.

La noia els va explicar el que havia passat i va descriure els autors. Aquesta informació va servir als agents per localitzar els dos suposats responsables dins del local d’oci on van tornar després dels fets. Els van identificar els vigilants de seguretat i, en treure’ls a fora, la noia els va reconèixer i la Guàrdia Urbana els va detenir per un presumpte delicte d’agressió sexual. La víctima va ser traslladada a l’hospital i els detinguts van passar a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

Opium estudia personar-se com a acusació popular

La discoteca Opium, que forma part de SpainNight i de la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), condemna els fets i remarca que té implementat un protocol de seguretat per evitar agressions sexuals com aquestes.

Ara estudia personar-se com a acusació popular a la causa que s’obri als jutjats i mentrestant està participant en la investigació, ja que les càmeres del local podrien haver gravat la víctima i els agressors en els moments anteriors i posteriors als fets. De moment, disposen de les imatges de la detenció.