Un home ha mort

i un altre ha resultat ferit lleu la matinada de dissabte a diumenge per una baralla en la zona d’oci nocturn del Port Olímpic. Segons els Mossos d’Esquadra, els fets s’han produït a les 4.30 h a la Vila Olímpica.

Segons la Cadena Ser, la víctima, d’origen xinès, va discutir dins d’una discoteca amb un grup de persones de nacionalitat russa, que van iniciar la barralla un cop al carrer.

El SEM ha traslladat les dues persones implicades a l’Hospital Clínic, on el ferit crític ha mort poc després. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas per identificar i detenir els autor de l’agressió.

L’Ajuntament demana una reunió amb Mossos

La zona del Port Olímpic acumula diversos fets delictius. En l’últim mes han transcendit dues agressions sexuals a menors. I una altra prop de la platja del Somorrostro. L’Ajuntament va reiterar fa dues setmanes la necessitat que la Generalitat li delegui les competències al Port Olímpic.

Després de conèixer la mort d’aquest diumenge, el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha demanat una reunió urgent als Mossos d’Esquadra per abordar la qüestió de la inseguretat en aquesta zona d’oci nocturn de la ciutat.