Una dona ha estat apunyalada aquest divendres al barri del Raval i es troba ingressada en un hospital de Barcelona, segons fonts dels Mossos d’Esquadra.  A un quart d’onze del matí, un testimoni del succés ha trucat al 112 avisant dels fets, que s’han iniciat a l’interior d’una perruqueria del carrer d’Espalter. Segons el cos policial, es desconeix la relació entre víctima i agressor, que ha fugit. La víctima ha patit ferides al tòrax i l’esquena i ha estat traslladada a un centre hospitalari.

El propietari de la perruqueria on ha començat l’agressió ha explicat que la víctima és una dona que s’encarrega de la neteja del local. Assegura que un home l’assetjava i amenaçava des de feia dos mesos. “L’home deia que es volia casar amb ella, però ella no volia”. Aquest matí, l’agressor ha entrat a la perruqueria amb un ganivet, l’ha estirat dels cabells fins a tirar-la a terra i després l’ha apunyalat.

L’agressió arriba cinc dies després de la mort violenta d’un home xinès al Port Olímpic, i de diversos apunyalaments l’última setmana de juliol, un dels quals va acabar amb un home mort a la plaça de Folch i Torres, també al Raval.