la meva salut

El web i l’app de La Meva Salut han quedat saturats després que aquest dijous molts ciutadans hagin volgut accedir-hi per descarregar-se el passaport covid. Aquest certificat serà necessari tenir-lo, ja sigui en paper o al telèfon mòbil, per poder entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran. L’allau d’entrades a la pàgina i a l’aplicació han col·lapsat el sistema informàtic i, en alguns casos, els usuaris no han pogut accedir-hi. En d’altres, han hagut d’esperar força minuts per poder fer-ho.

El Departament de Salut ha explicat que La Meva Salut està experimentant “lentitud” i que s’està treballant per donar resposta a totes les sol·licituds d’accés. Segons fonts de la conselleria, els informàtics han hagut de reiniciar el sistema i al vespre el servei ha anat millorant a poc a poc i ha experimentat menys incidències.

Els problemes han començat aquest migdia, tan bon punt el TSJC ha avalat l’ampliació de l’ús del certificat de la covid demanat per la Generalitat de Catalunya, davant l’increment dels casos de coronavirus.