La família Vendrell ha denunciat que els han robat les lletres art-déco que anunciaven la Granja Vendrell, al número 59 del carrer de Girona. A través d’una piulada en el compte de Twitter de l’establiment, que continua actiu tot i que aquesta granja emblemàtica va abaixar la persiana fa cinc mesos, expliquen que els lladres han aprofitat les obres que s’hi feien per passar desapercebuts i sostreure el rètol del comerç. També demanen la col·laboració ciutadana perquè si algú veu les lletres en algun mercat de segona mà com els Encants, que els avisi.

Uns lladres disfressats de treballadors

El robatori va ser aquest diumenge al matí. Segons ha explicat a betevé Demetri Vendrell, l’antic propietari de la granja, un comerciant en va ser testimoni. A les 9 h del matí van arribar uns homes vestits amb mono de treball i van invertir tres hores en retirar totes les lletres del rètol. Com al local s’hi estan fent unes obres, el testimoni -que regenta un supermercat ubicat al mateix carrer, vanpensar que també eren operaris que estan duent a terme la reforma del local, però en realitat estaven efectuant un robatori.

98 anys endolcint la Dreta de l’Eixample

La Granja Vendrell, a la Dreta de l’Eixample, va servir els darrers clients el 30 de setembre passat. L’establiment va tancar per la jubilació dels propietaris i es va fer famós, sobretot per la crema catalana casolana i la nata muntada. Ara està previst que reobri en uns mesos amb una nova propietària que ha llogat el local i que vol mantenir l’essència de sempre. Per això, els amants de les dues especialitats de la casa, podran tornar a assaborir-les.