La Granja Vendrell tornarà a servir la crema catalana casolana i la nata muntada. Els fans d’aquestes dues especialitats històriques podran tornar a gaudir-ne d’aquí a uns mesos gràcies a una nova propietària, que llogarà el local i reobrirà el negoci mantenint-ne l’essència. La gran incògnita és si ho farà sense el rètol de la façana. Aquest diumenge uns lladres van sostreure les lletres d’art-déco fent-se passar per operaris. Precisament, aquests dies s’estan fent obres al local per remodelar-lo conservant els elements patrimonials, fet que van aprofitar per passar desapercebuts. Després del robatori, l’antic propietari, Demetri Vendrell, ha fet una crida a les xarxes socials per recuperar-les.

Barcelona recupera un comerç emblemàtic

L’emblemàtic establiment de la Dreta de l’Eixample, situat al carrer de Girona, número 59, va tancar per la jubilació dels propietaris. De fet, el Demetri Vendrell, tercera generació de la família Vendrell al capdavant d’aquest negoci durant 98 anys, ha estat qui ha confirmat a betevé que reobrirà en uns mesos.

Segons ha explicat, la nova llogatera que vol mantenir-ne l’activitat “potenciada i actualitzada”. Per això, s’està remodelant el local i si els treballs avancen a bon ritme a l’estiu tornarà apujar la persiana.