recorregut manifestació 8M 2023 barcelona

Coincidint amb la vaga feminista pel Dia de les Dones 2023, hi ha convocada una manifestació a Barcelona. La protesta principal, organitzada per l’Assemblea del 8-M, arrencarà a les 18.30 h de la plaça de la Universitat i recorrerà els carrers del centre sota el lema “Les dones movem el món, ara l’aturarem!”. Consulta tot el recorregut de la manifestació del 8-M a Barcelona, pel Dia de les Dones.

La marxa recorrerà diversos carrers del centre de Barcelona. Aquí pots consultar el mapa del recorregut i, també, el llistat de carrers per on passarà. La gran marxa arriba després de la manifestació estudiantil del migdia.

Per on passarà la manifestació del 8-M a Barcelona?

La mobilització pel 8 de març tindrà com a punt de partida la plaça de la Universitat. A partir d’aquí el recorregut serà el següent:

  • plaça de la Universitat
  • Gran Via
  • passeig de Sant Joan
  • passeig de Lluís Companys
  • portes del Parc de la Ciutadella

Amb motiu de la marxa hi haurà diversos carrers tallats i, per això, es recomana desplaçar-se en metro.

Altres manifestacions a Barcelona pel Dia de les Dones

El Sindicat d’Estudiants ha convocat una altra manifestació a Barcelona el 8 de març. La protesta arrencarà a les 12 h de la plaça de la Universitat. Un dia abans, el 7 de març, hi ha una protesta nocturna, que començarà a les 19 h a l’estació de metro de Maria Cristina.