manifestacio estudiants barcelona 8m 2023

Convocada una vaga d’estudiants el 8 de març del 2023 a Catalunya amb motiu del Dia Internacional de les Dones. El Sindicat d’Estudiants ha fet una crida a una vaga feminista el 8-M estudiantil a universitats i instituts catalans contra la violència vers les dones. “Ens continuen matant i violant i aquí no canvia res“, denuncia la convocatòria de l’aturada.

El Sindicat d’Estudiants assenyala l’extrema dreta, la judicatura “masclista” i el sistema com alguns dels responsables d’haver “declarat la guerra”. “El capitalisme és violència contra les dones“. Per això, fan una crida a buidar les aules i mobilitzar-se als carrers. La mobilització estudiantil se suma a la gran vaga feminista del 8-M, una aturada general convocada per la CGT.

Vaga feminista el 8-M, amb manifestació a Barcelona

Per acompanyar la vaga d’estudiants, les mateixes organitzacions estudiantils han convocat una manifestació a Barcelona el 8 de març del 2023. Serà una mobilització que començarà a la plaça de la Universitat a les 12 h i el recorregut de la qual encara no s’ha detallat.

A banda, amb motiu del Dia de les Dones, s’ha convocat una manifestació a Tarragona a la mateixa hora, a les 12 h, així com més mobilitzacions a València, Alacant, Elx i Castelló. Tan bon punt hi hagi més informació sobre la convocatòria de vaga i la manifestació a Barcelona, actualitzarem aquesta pàgina amb tot el que cal saber.