Una conductora afectada pel tall a l’avinguda Diagonal efectuat aquest dimecres al matí per desenes de persones amb motiu de la vaga del 8-M 2023 a Barcelona ha acabat arrossegant dues de les manifestants que s’hi concentraven. Tot plegat ha generat moments de tensió i han intervingut els Mossos d’Esquadra que han identificat la conductora i les manifestants, una de les quals ha tingut contusions lleus.

Els fets han passat en plena hora punta, a l’altura del Parc de Cervantes. La conductora ha decidit trencar el tall accelerant el vehicle i s’ha emportat dues manifestants que, durant uns metres, han estat a sobre del capó del cotxe.

El succés ha estat captat pel periodista Edgar Sapiña, qui ha explicat a ‘Notícies en Xarxa’, de La Xarxa, que la conductora duia a l’interior del vehicle un infant per dur-lo a l’escola. També ha apuntat que hi ha “ferides lleus” per aquest incident.

Intent d’immobilitzar el cotxe i actuació dels Mossos

Mentre el cotxe avançava amb les dues manifestants sobre el capó, altres dones que hi havia concentrades han recriminat l’actitud de la conductora donant cops al vidre i intentant immobilitzar el vehicle perquè no acabés marxant.

Finalment, els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir per evitar que la situació anés a més.